Webinar Cadac ‘Automatiseer elektrische meterkastschema’s’ op 7 november

Event 26-07-2023 om 11:16 - Softwareleveranciers


Webinar Cadac ‘Automatiseer elektrische meterkastschema’s’ op 7 november


07 november om 10:00

Als elektrotechnische Revit-modelleur word je bij ieder project geconfronteerd met het maken van meterkastschema’s voor zowel zwakstroom als krachtstroom. Autodesk Revit biedt geen mogelijkheden om deze tekeningen te genereren, terwijl alle elektrotechnische data wel in het model beschikbaar is. Dit maakt het tekenen én onderhouden van deze schema’s erg tijdrovend en foutgevoelig.

Cadac TheModus heeft de oplossing. Ontdek tijdens onze webinar hoe het tekenen van elektraschema’s en blokschema’s verleden tijd wordt. Ze kunnen eenvoudig worden gegenereerd op basis van de model data. Meld je hier direct aan.

BIM Excelleren 2023

Cadac biedt BIM-oplossingen ter ondersteuning van jouw ontwerpen, het delen van BIM-modellen en het uitvoeren van controles. Daarom organiseren we in de tweede helft van 2023 webinars die specifiek gericht zijn op verschillende doelgroepen, ongeacht of je werkzaam bent in de bouw, werktuigbouw, elektrotechniek, of op enige andere manier betrokken bent bij de gebouwde omgeving. Bekijk hier de andere webinars in de serie.


Cadac Group

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Geen contactpersoon.

Adres:
Nieuw Eyckholt 282, 6419 DJ Heerlen, Nederland

Telefoon:
088 932 23 22

Over Cadac Group:
Cadac helpt digitale transformatie te omarmen. We stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. Onze nieuwe slogan ‘Cadac. Enabling digital’ sluit daar naadloos op aan. In ons Cadac Lab ontwikkelen we nieuwe manieren om productconfiguratoren en nieuwe modulaire ontwerpmogelijkheden praktisch toepasbaar te maken.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.