Webinar Cadac ‘Behoud controle over data’ op 15 september

Event 11-08-2023 om 10:09 - Softwareleveranciers


Webinar Cadac ‘Behoud controle over data’ op 15 september


15 september om 14:00

Als je afhankelijk bent van tekeningen of BIM-modellen van derden, en als je tekeningen of BIM-modellen moeten voldoen aan talloze specificaties, dan begrijp je ongetwijfeld hoe lastig het is om de controle over je data te behouden en hoeveel tijd dit in beslag kan nemen. Cadac weet dat zelfs een kleine fout in een model ernstige gevolgen en extra kosten met zich mee kan brengen. Daarom streven we er altijd naar om foutloze modellen te hebben.

Graag laten we je tijdens deze webinar zien hoe je op elk moment de controle over je data kunt behouden, zonder dat dit veel tijd kost in je project. Met Cadac Control Enterprise integreren we ‘het controleren van data’ in jouw eigen landschap. Voor jou als gebruiker verandert er niets, behalve dat het systeem jouw modellen controleert aan de hand van je eigen Informatie Levering Specificatie. Meld je hier direct aan.

BIM Excelleren 2023

Cadac biedt BIM-oplossingen ter ondersteuning van jouw ontwerpen, het delen van BIM-modellen en het uitvoeren van controles. Daarom organiseren we in de tweede helft van 2023 webinars die specifiek gericht zijn op verschillende doelgroepen, ongeacht of je werkzaam bent in de bouw, werktuigbouw, elektrotechniek, of op enige andere manier betrokken bent bij de gebouwde omgeving. Bekijk hier de andere webinars in de serie.


Cadac Group

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Geen contactpersoon.

Adres:
Nieuw Eyckholt 282, 6419 DJ Heerlen, Nederland

Telefoon:
088 932 23 22

Over Cadac Group:
Cadac helpt digitale transformatie te omarmen. We stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. Onze nieuwe slogan ‘Cadac. Enabling digital’ sluit daar naadloos op aan. In ons Cadac Lab ontwikkelen we nieuwe manieren om productconfiguratoren en nieuwe modulaire ontwerpmogelijkheden praktisch toepasbaar te maken.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.