Webinar Cadac ‘ISO 19650-compliant modelleren’ op 7 december

Event 26-07-2023 om 11:17 - Softwareleveranciers - Standaardisatie en normering


Webinar Cadac ‘ISO 19650-compliant modelleren’ op 7 december


07 december om 10:00

Ben je klaar voor de ISO 19650? Revisiebeheer van documenten en tekeningen was altijd al lastig. Maar hoe doen we dit met modellen? En wat gebeurt er dan met de tekeningen, die slechts een deel vertegenwoordigen van een heel model?

Ontdek in de laatste aflevering van deze webinarserie van Cadac hoe de Autodesk Construction Cloud én onze Cadac Best Practice je ondersteunen bij het modelleren én vrijgeven van je modellen, conform de ISO-standaard. Meld je hier direct aan.

BIM Excelleren 2023

Cadac biedt BIM-oplossingen ter ondersteuning van jouw ontwerpen, het delen van BIM-modellen en het uitvoeren van controles. Daarom organiseren we in de tweede helft van 2023 webinars die specifiek gericht zijn op verschillende doelgroepen, ongeacht of je werkzaam bent in de bouw, werktuigbouw, elektrotechniek, of op enige andere manier betrokken bent bij de gebouwde omgeving. Bekijk hier de andere webinars in de serie.


Cadac Group

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Geen contactpersoon.

Adres:
Nieuw Eyckholt 282, 6419 DJ Heerlen, Nederland

Telefoon:
088 932 23 22

Over Cadac Group:
Cadac helpt digitale transformatie te omarmen. We stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. Onze nieuwe slogan ‘Cadac. Enabling digital’ sluit daar naadloos op aan. In ons Cadac Lab ontwikkelen we nieuwe manieren om productconfiguratoren en nieuwe modulaire ontwerpmogelijkheden praktisch toepasbaar te maken.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.