Webinar Cadac ‘Ontdek de Uniforme Objecten Bibliotheek’ op 6 oktober

Event 12-09-2023 om 9:48 - Aannemers en bouwbedrijven - ICT-dienstverleners - Softwareleveranciers


Webinar Cadac ‘Ontdek de Uniforme Objecten Bibliotheek’ op 6 oktober


6 oktober om 10:00

Graag nodigt Cadac je uit voor een webinar, speciaal ontworpen voor werktuigbouwkundige en electrotechnische aannemers, adviseurs en leveranciers. Tijdens deze sessie demonstreren we de rechtstreekse integratie van Cadac TheModus met de Uniforme Objecten Bibliotheek.

Ontdek hoe deze integratie workflows aanzienlijk kan verbeteren en je in staat stelt om sneller en efficiënter te werken. We laten je kennismaken met de belangrijkste functionaliteiten van de Uniforme Objecten Bibliotheek. Meld je hier direct aan.

BIM Excelleren 2023

Cadac biedt BIM-oplossingen ter ondersteuning van jouw ontwerpen, het delen van BIM-modellen en het uitvoeren van controles. Daarom organiseren we in de tweede helft van 2023 webinars die specifiek gericht zijn op verschillende doelgroepen, ongeacht of je werkzaam bent in de bouw, werktuigbouw, elektrotechniek, of op enige andere manier betrokken bent bij de gebouwde omgeving. Bekijk hier de andere webinars in de serie.


Cadac Group

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Geen contactpersoon.

Adres:
Nieuw Eyckholt 282, 6419 DJ Heerlen, Nederland

Telefoon:
088 932 23 22

Over Cadac Group:
Cadac helpt digitale transformatie te omarmen. We stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. Onze nieuwe slogan ‘Cadac. Enabling digital’ sluit daar naadloos op aan. In ons Cadac Lab ontwikkelen we nieuwe manieren om productconfiguratoren en nieuwe modulaire ontwerpmogelijkheden praktisch toepasbaar te maken.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.