Webinar Cadac ‘Snel & efficiënt elektrische installaties modelleren’ op 26 oktober

Event 26-07-2023 om 11:12 - Softwareleveranciers


Webinar Cadac ‘Snel & efficiënt elektrische installaties modelleren’ op 26 oktober


26 oktober om 10:00

Modelleren met Cadac TheModus was nog nooit zo eenvoudig! Of je nu verlichtingsplannen maakt, integreert met Intelec of Dialux, je elektrotechnische data in je model ordent, of de juiste tekeningen genereert.

Ontdek tijdens dit webinar van Cadac tal van oplossingen om je elektrotechnische BIM-modellen nog sneller te maken en de resultaten netjes te verwerken in de juiste werkplannen. Meld je hier direct aan.

BIM Excelleren 2023

Cadac biedt BIM-oplossingen ter ondersteuning van jouw ontwerpen, het delen van BIM-modellen en het uitvoeren van controles. Daarom organiseren we in de tweede helft van 2023 webinars die specifiek gericht zijn op verschillende doelgroepen, ongeacht of je werkzaam bent in de bouw, werktuigbouw, elektrotechniek, of op enige andere manier betrokken bent bij de gebouwde omgeving. Bekijk hier de andere webinars in de serie.


Cadac Group

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Geen contactpersoon.

Adres:
Nieuw Eyckholt 282, 6419 DJ Heerlen, Nederland

Telefoon:
088 932 23 22

Over Cadac Group:
Cadac helpt digitale transformatie te omarmen. We stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. Onze nieuwe slogan ‘Cadac. Enabling digital’ sluit daar naadloos op aan. In ons Cadac Lab ontwikkelen we nieuwe manieren om productconfiguratoren en nieuwe modulaire ontwerpmogelijkheden praktisch toepasbaar te maken.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.