Webinar Cadac ‘Versnel het modelleren van leidingsystemen’ op 21 november

Event 26-07-2023 om 11:17 - Softwareleveranciers


Webinar Cadac ‘Versnel het modelleren van leidingsystemen’ op 21 november


21 november om 10:00

Van leiding tot productie: een heel proces met behoorlijk wat stappen voor een Autodesk Revit-modelleur. Deze stappen kosten veel tijd, maar zijn noodzakelijk voor een goed productieproces bij het prefabriceren van leidingsystemen.

In dit webinar loopt Cadac samen met jou door deze stappen. Met een hele collectie aan hulpmiddelen van Cadac TheModus zul je ervaren dat het modelleren van leidingsystemen veel sneller kan. Een goede voorbereiding is het halve werk, en dat geldt ook hier. Zodra je model gereed is, zijn er nauwelijks nog extra inspanningen nodig om de prefabricage voor te bereiden dankzij Cadac TheModus. Meld je hier direct aan.

BIM Excelleren 2023

Cadac biedt BIM-oplossingen ter ondersteuning van jouw ontwerpen, het delen van BIM-modellen en het uitvoeren van controles. Daarom organiseren we in de tweede helft van 2023 webinars die specifiek gericht zijn op verschillende doelgroepen, ongeacht of je werkzaam bent in de bouw, werktuigbouw, elektrotechniek, of op enige andere manier betrokken bent bij de gebouwde omgeving. Bekijk hier de andere webinars in de serie.


Cadac Group

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Geen contactpersoon.

Adres:
Nieuw Eyckholt 282, 6419 DJ Heerlen, Nederland

Telefoon:
088 932 23 22

Over Cadac Group:
Cadac helpt digitale transformatie te omarmen. We stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. Onze nieuwe slogan ‘Cadac. Enabling digital’ sluit daar naadloos op aan. In ons Cadac Lab ontwikkelen we nieuwe manieren om productconfiguratoren en nieuwe modulaire ontwerpmogelijkheden praktisch toepasbaar te maken.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.