Druchtman Webinar op 3 juni – Grip op je bouwproject

Event 20-05-2021 om 13:24 - Aannemers en bouwbedrijven - Architectenbureaus - Ingenieursbureaus - Ontwikkelaars - Projectontwikkelaars


Druchtman Webinar op 3 juni – Grip op je bouwproject


Bouwprojecten worden steeds complexer. We moeten met meer en meer mensen samenwerken. En de hoeveelheid data groeit ook naar grote hoogtes. Daarom organiseert Druchtman & Partners op 3 juni een online webinar van 16.00 tot 16.45.

Want hoe behoud je grip op je project en je proces? Bas Wolse neemt je mee in dit online webinar en geeft je handvatten om bouwprojecten beter te leiden. Hij spreekt over bouwprocessen, softskills en het beheren van projectinformatie. Meld je aan voor dit webinar en nodig gerust een collega of projectpartner uit.

Meld je hier aan


Bas Wolse

Type:
BIM-professional (Columnist)

Adres:
Europalaan 18a, 5232 BC Den Bosch, Nederland

Telefoon:
088 397 73 33

Over Bas Wolse:
Bij bouwprojecten gaan steeds grotere hoeveelheden data om. Gegevens zijn in een eerder stadium beschikbaar dan voorheen. Partijen in de bouwkolom wisselen data uit en werken samen aan complexe informatiemodellen. Hoe houdt u als architect, constructeur, aannemer of beheerder zicht op de voor u relevante data van een bouwproject of een gebouw? Heeft u grip op de informatiestromen die u zelf genereert? Draagt uw organisatie optimaal bij aan de bouw- of beheerprocessen waarmee zij te maken heeft? Bijvoorbeeld door effectieve en efficiënte communicatie?

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.