Webinar ‘Haal meer uit je Tekla Structures licentie: ontdek samenwerken in Trimble Connect’

Event 05-09-2023 om 8:46 - Aannemers en bouwbedrijven - BIM-adviseurs - BIM-cloudplatforms - ICT-dienstverleners - Softwareleveranciers


Webinar ‘Haal meer uit je Tekla Structures licentie: ontdek samenwerken in Trimble Connect’


Ben je in het bezit van een Tekla Structures licentie? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Jij hebt dé tool al in handen waarmee je de samenwerking, communicatie een efficiëntie binnen jouw bouwprojecten kan verbeteren. Met jouw Tekla Structures licentie maak je namelijk gratis gebruik van Trimble Connect. Niet meer continu collega’s aan je bureau met vragen of mensen op de bouwplaats die met verouderde 2D-tekeningen werken, maar al jouw projectgerelateerde gegevens op één centrale plek met Trimble Connect.

Ontdek de mogelijkheden tijdens de webinar ‘Haal meer uit je Tekla Structures licentie: ontdek Trimble Connect’. De webinar vindt plaats op donderdag 14 september om 15:30 uur en is gratis te volgen. Lees hier meer over de webinar.


Construsoft

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Jos Obbink

Adres:
Hengelder 16, 6902 PA Zevenaar, Nederland

Telefoon:
0316 20 00 00

Over Construsoft:
Construsoft levert software voor Building Information Modeling (BIM) aan bedrijven in de bouw, infrastructuur en energie-industrie in meer dan 30 landen in Europa en Zuid-Amerika. Als leverancier en ontwikkelaar van BIM-software zijn we uitgegroeid tot marktleider in de staalbouw en hard op weg om ook de marktleider in andere branches te worden. Inmiddels zijn meer dan duizenden projecten wereldwijd uitgevoerd met Trimble BIM-software, waar onder Tekla en Vico Office. De fases waarin software is toegepast, zijn: ontwerp, begroten, calculeren, planning, voorcalculatie, constructief, staal-, beton- en HSB-detaillering, fabricage, montageplanning, uitvoering (ook LEAN).

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.