Webinar ‘Maak makkelijk en snel betere overzichtstekeningen in Tekla Structures 2023’

Event 07-09-2023 om 13:49 - ICT-dienstverleners - Ingenieursbureaus - Softwareleveranciers


Webinar ‘Maak makkelijk en snel betere overzichtstekeningen in Tekla Structures 2023’


Als ontwerpend ingenieur heb je een grote verantwoordelijkheid bij de totstandkoming van bouwwerken. Naast het creëren van gedetailleerde 3D-modellen en het uitvoeren van analyses ben je ook verantwoordelijk voor het genereren van gedetailleerde bouwtekeningen en documentatie op basis van het 3D-model.

Ben je ook in jouw dagelijkse werkzaamheden regelmatig bezig met het maken van overzichtstekeningen, zoals funderingsplannen, palenplannen, constructieoverzichten en gevelaanzichten? Construsoft organiseert 28 september om 15.30 een webinar over het maken van overzichtstekeningen in Tekla Structures 2023. Kijk hier voor meer informatie.

In dit webinar vertelt Construsoft je meer over de 3D BIM-modelleersoftware Tekla Structures en over de rol ‘Engineer’. Deze is speciaal ingericht voor jouw werkzaamheden als ingenieur. In deze omgeving zijn in de release van 2023 een hoop verbeteringen doorgevoerd. Zo is het maken van tekeningen nog makkelijker én sneller gemaakt. Benieuwd hoe dat in de praktijk eruitziet? Mis dan dit webinar op 28 september niet.


Construsoft

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Jos Obbink

Adres:
Hengelder 16, 6902 PA Zevenaar, Nederland

Telefoon:
0316 20 00 00

Over Construsoft:
Construsoft levert software voor Building Information Modeling (BIM) aan bedrijven in de bouw, infrastructuur en energie-industrie in meer dan 30 landen in Europa en Zuid-Amerika. Als leverancier en ontwikkelaar van BIM-software zijn we uitgegroeid tot marktleider in de staalbouw en hard op weg om ook de marktleider in andere branches te worden. Inmiddels zijn meer dan duizenden projecten wereldwijd uitgevoerd met Trimble BIM-software, waar onder Tekla en Vico Office. De fases waarin software is toegepast, zijn: ontwerp, begroten, calculeren, planning, voorcalculatie, constructief, staal-, beton- en HSB-detaillering, fabricage, montageplanning, uitvoering (ook LEAN).

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.