Webinar op 27 maart: ISDE voor professionals in de bouw en installatie

Event 09-03-2023 om 10:57 - Innovatie en duurzaamheid


Webinar op 27 maart: ISDE voor professionals in de bouw en installatie


De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en het ministerie van Economische Zaken en Klimaat organiseren op 27 maart een webinar van 16.00 tot 17.00 uur over de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE).

Het webinar is bedoeld voor professionals in de bouw- en installatiesector met zakelijke of particuliere klanten die hun woning of pand willen verduurzamen. Dan is de kans namelijk groot dat die klanten in aanmerking kunnen komen voor de ISDE. Met deze subsidie kunnen klanten worden geholpen met een investering in een (hybride) warmtepomp, zonneboiler, een aansluiting op een warmtenet, elektrische kookvoorziening en met 5 typen isolatiemaatregelen.

Deelnemers aan dit webinar krijgen van experts meer informatie over de ISDE en de subsidievoorwaarden. Ook vertellen ze welke maatregelen en apparaten in aanmerking komen voor deze regeling. Daarnaast gaat het over wat professionals kunnen doen om ervoor te zorgen dat klanten eenvoudig de subsidie kunnen aanvragen, zonder extra werk achteraf. Na het webinar kunnen deelnemers vragen beantwoorden van klanten en ze doorverwijzen naar de juiste informatie over de ISDE-subsidie. Met concrete voorbeelden worden deelnemers op weg geholpen en helpen zij vervolgens hun klanten op weg naar een duurzamere woning of pand.

De onderwerpen van het webinar:

  • Wat is er nieuw aan de ISDE in 2023?
  • Wat zijn de voorwaarden van de subsidie voor uw particuliere- of zakelijke klanten?
  • Wat zijn de subsidiebedragen per maatregel?
  • Wat is de achtergrond en doelen van het verduurzamen van woningen?
  • Wat is uw rol als uitvoerder en adviseur?

Tijdens het webinar is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen via de chat.

Direct aanmelden (deelname is gratis)

Bron: Techniek Nederland


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Jac. P. Thijsseweg 1G, 2408 ER Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.