Webinar ‘Optimaal samenwerken dankzij BIMcloud’ op 11 mei

Event 20-04-2023 om 13:02 - Architectenbureaus - Softwareleveranciers


Webinar ‘Optimaal samenwerken dankzij BIMcloud’ op 11 mei


Wil jij graag met meerdere mensen tegelijkertijd aan hetzelfde project werken? Dan biedt BIMcloud dé oplossing. BIMcloud biedt namelijk veel voordelen op het gebied van real-time samenwerking in Archicad.

Veel Archicad-gebruikers maken reeds gebruik van BIMcloud Basic. Er zijn echter nog andere mogelijkheden op het gebied van BIMcloud. Mogelijkheden die dankzij de uitgebreidere functionaliteiten meer voordelen bieden. In dit webinar op 11 mei leggen we de verschillende opties uit.

En uiteraard laten we zien hoe BIMcloud in de praktijk werkt: het opzetten van een veilige, real-time samenwerking tussen teamleden, zodat er efficiënt kan worden gewerkt, ongeacht de grootte van een project, de locatie van kantoren of de snelheid van de internetverbinding.

Meld je aan voor dit webinar en ontdek de voordelen en mogelijkheden van BIMcloud voor jouw architectenbureau.

In dit webinar komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wat is BIMcloud?
  • Hoe werkt BIMcloud in de praktijk?
  • Delen van projectbestanden middels BIMcloud
  • De verschillende abonnementsvormen van BIMcloud

Schrijf je in!


KUBUS

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Ronald de Graan

Adres:
Stuiverstraat 100, 5611 TC Eindhoven, Nederland

Telefoon:
040 213 19 50

Over KUBUS:
KUBUS is met BIMcollab wereldwijd marktleider op het gebied van cloud based BIM issuemanagement, geïntegreerd met modelvalidatie. Daarnaast is KUBUS exclusief distributeur van Archicad in de Benelux, ontwikkelaar van Nederlands meest gebruikte bestekverwerker KUBUS Spexx en serviceprovider van Solibri. KUBUS levert sinds 1992 BIM-software voor de ontwerpende en uitvoerende bouw: van ontwerpsoftware tot tools voor modelchecking en issuemanagement voor het verbeteren van modelkwaliteit. Ook adviseert en ondersteunt KUBUS bedrijven bij de transitie naar het werken met BIM, waarbij de praktijkgerichte aanpak ervaren wordt als onderscheidend.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.