Webinar ‘Stap voor stap aan de slag met BIM’

Event 09-05-2023 om 10:25 - Softwareleveranciers


Webinar ‘Stap voor stap aan de slag met BIM’


BIM levert veel voordelen op: het verbetert de samenwerking, uitwisseling en communicatie met andere bouwpartijen, vermindert fouten en faalkosten en zorgt voor een efficiëntere workflow. Toch schrikt de term ‘BIM’ soms ook af en bestaan er twijfels of het wel past bij bestaande werk- en denkwijzen. Heeft je bureau dit echt nodig? En hoeveel tijd kost de implementatie?

Toch loont het voor zowel kleine als grote architectenbureaus om te starten met BIM. Stap voor stap, op een manier die bij jouw bureau en type projecten past. BIM’men is namelijk een werkwijze die je helemaal naar je eigen hand kunt zetten. Je kunt het zo groot of klein maken als je zelf wilt.

Ben jij benieuwd wat BIM voor jouw bureau kan betekenen? En hoe je de eerste stappen zet? BIM Consultant Gijs Verhagen vertelt je in dit webinar op 23 mei wat precies de toegevoegde waarde is en hoe je in jouw eigen tempo kunt overschakelen naar BIM met Archicad.

Onder andere de volgende topics komen aan bod:

  1. Het opzetten van een BIM-model vanuit 2D
  2. Detailniveau aanbrengen per projectfase
  3. Intelligent maatvoeren
  4. Het gemak van presenteren aan de hand van jouw BIM-model
  5. Samenwerken met betrokken partijen
  6. Ondersteunende BIM-software

Meld je nu aan!


KUBUS

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Ronald de Graan

Adres:
Stuiverstraat 100, 5611 TC Eindhoven, Nederland

Telefoon:
040 213 19 50

Over KUBUS:
KUBUS levert sinds 1992 BIM-software voor de ontwerpende en uitvoerende bouw: van ontwerpsoftware tot tools voor modelchecking, issuemanagement en documentmanagement. Ook adviseert en ondersteunt KUBUS bedrijven bij de transitie naar het werken met BIM, waarbij de praktijkgerichte aanpak ervaren wordt als onderscheidend.  Met BIMcollab is KUBUS marktleider in het stimuleren van BIM-gebaseerde samenwerking gedurende de gehele levenscyclus van gebouwen of infrastructuur. Met oplossingen voor BIM-coördinatie, modelcontrole, issuemanagement, take-offs, document- en gebouwmanagement, gebouwd op de algemeen aanvaarde open standaarden van buildingSMART, stelt BIMcollab gebruikers in staat om een Digital Twin te creëren en te gebruiken, van ontwerp en uitvoering tot beheer en onderhoud. Daarnaast is KUBUS exclusief distributeur van Archicad in Nederland en Vlaanderen en ontwikkelaar van Nederlands’ meest gebruikte bestekverwerker KUBUS Spexx.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.