Webinar Transformatie, Renovatie & Herbestemming

Event 04-04-2022 om 9:49 - Architectenbureaus - Softwareleveranciers


Webinar Transformatie, Renovatie & Herbestemming


Dit webinar is bedoeld voor mensen die nog niet met Archicad werken. 

Architecten kunnen er vandaag de dag haast niet meer omheen: transformatie, renovatie en herbestemming. Zeker met de betonstop in België in het vooruitzicht zijn deze onderwerpen belangrijker dan ooit. Ook in Nederland wordt er steeds meer gepleit voor het preserveren van de zogenoemde ‘green fields’. In dit webinar neemt BIM Consultant Michelle Vrolix je daarom mee in de verschillende mogelijkheden en features die Archicad biedt voor dergelijke projecten.

Aan bod komt onder andere:

  • De renovatietool
  • Pointclouds
  • Programma van Eisen

Kun je er op 19 april niet bij zijn, maar vind je dit webinar wel interessant? Schrijf je dan alsnog in, je ontvangt dan na afloop de opname.

Schrijf je in op de site van KUBUS


KUBUS

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Ronald de Graan

Adres:
Stuiverstraat 100, 5611 TC Eindhoven, Nederland

Telefoon:
040 213 19 50

Over KUBUS:
KUBUS is met BIMcollab wereldwijd marktleider op het gebied van cloud based BIM issuemanagement, geïntegreerd met modelvalidatie. Daarnaast is KUBUS exclusief distributeur van Archicad in de Benelux, ontwikkelaar van Nederlands meest gebruikte bestekverwerker KUBUS Spexx en serviceprovider van Solibri. KUBUS levert sinds 1992 BIM-software voor de ontwerpende en uitvoerende bouw: van ontwerpsoftware tot tools voor modelchecking en issuemanagement voor het verbeteren van modelkwaliteit. Ook adviseert en ondersteunt KUBUS bedrijven bij de transitie naar het werken met BIM, waarbij de praktijkgerichte aanpak ervaren wordt als onderscheidend.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.