Webinar ‘Trimble Connect’ 20 september | Unibouw vertelt over realisatie eerste dubbeldeks warehouse van Nederland

Event 08-09-2022 om 11:20 - Aannemers en bouwbedrijven - BIM-cloudplatforms


Webinar ‘Trimble Connect’ 20 september | Unibouw vertelt over realisatie eerste dubbeldeks warehouse van Nederland


Unibouw ontwerpt volwaardige dubbeldekse warehouse

Logistiek dienstverlener DSV vroeg Unibouw om voor hen een warehouse te realiseren, met de vraag: ‘Hoe kunnen we voldoende vierkante meters warehouse-oppervlakte bouwen op zo min mogelijk grond?’. Dit resulteerde in een bijzondere opdracht: een cross dock in combinatie met een hoofdkantoor, parkeergarage én het eerste volwaardige dubbeldeks warehouse van Nederland van 43.000 m2. Het project, en met name het hoge samenwerkingsgehalte met bouwpartners, was erg bijzonder. Hierover vertelt Unibouw meer in het webinar op 20 september.

Optimale samenwerking

Om de samenwerking goed te laten verlopen heeft Unibouw gebruikgemaakt van Trimble Connect, het cloudplatform voor samenwerken en het delen van informatie in bouwprojecten. Het project werd ingestuurd voor de Construsoft BIM Awards van 2022, waarbij de jury erg te spreken was over het gebruik van het platform: “DSV Venlo 5 is een erg indrukwekkend project. Het gebruik van Trimble Connect biedt veel inspiratie voor andere partijen die met dit of een soortgelijk platform willen werken of werken.”

Benieuwd naar de ervaring van Unibouw met Trimble Connect?

Unibouw vertelt alle ins en outs van het project ‘DSV Venlo 5’ en hoe de samenwerking binnen het project verliep in het webinar op 20 september. Meld u nu aan via deze button!


Construsoft

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Jos Obbink

Adres:
Hengelder 16, 6902 PA Zevenaar, Nederland

Telefoon:
0316 20 00 00

Over Construsoft:
Construsoft levert software voor Building Information Modeling (BIM) aan bedrijven in de bouw, infrastructuur en energie-industrie in meer dan 30 landen in Europa en Zuid-Amerika. Als leverancier en ontwikkelaar van BIM-software zijn we uitgegroeid tot marktleider in de staalbouw en hard op weg om ook de marktleider in andere branches te worden. Inmiddels zijn meer dan duizenden projecten wereldwijd uitgevoerd met Trimble BIM-software, waar onder Tekla en Vico Office. De fases waarin software is toegepast, zijn: ontwerp, begroten, calculeren, planning, voorcalculatie, constructief, staal-, beton- en HSB-detaillering, fabricage, montageplanning, uitvoering (ook LEAN).

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.