Webinar: Unibouw vertelt vandaag over realisatie 43.000 m2 distributiecentrum

Nieuws 20-09-2022 om 11:07 - Aannemers en bouwbedrijven - BIM-cloudplatforms


Webinar: Unibouw vertelt vandaag over realisatie 43.000 m2 distributiecentrum


Benieuwd naar de totstandkoming van een 43.000 m2 distributiecentrum met hoofdkantoor, crossdock, dubbeldeks warehouse én parkeergarage? 

Vandaag (20 september) om 15:30 uur vertelt Ruud Meeuws van Unibouw over de realisatie van project ‘DSV Venlo 5’. Onder meer uitdagingen, nauwe samenwerkingen, ervaringen én tips komen aan bod in het webinar. Ruud licht alvast een tipje van de sluier op: “Eerder maakten we regelmatig gebruik van pdf’s en stuurden we veel e-mails, nu communiceren we veelal via Trimble Connect en voornamelijk in 3D.”

Schrijf u nu in voor het webinar van vanmiddag. 


Construsoft

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Geen contactpersoon.

Adres:
Hengelder 16, 6902 PA Zevenaar, Nederland

Telefoon:
0316 20 00 00

Over Construsoft:
Construsoft levert software voor Building Information Modeling (BIM) aan bedrijven in de bouw, infrastructuur en energie-industrie in meer dan 30 landen in Europa en Zuid-Amerika. Als leverancier en ontwikkelaar van BIM-software zijn we uitgegroeid tot marktleider in de staalbouw en hard op weg om ook de marktleider in andere branches te worden. Inmiddels zijn meer dan duizenden projecten wereldwijd uitgevoerd met Trimble BIM-software, waar onder Tekla en Vico Office. De fases waarin software is toegepast, zijn: ontwerp, begroten, calculeren, planning, voorcalculatie, constructief, staal-, beton- en HSB-detaillering, fabricage, montageplanning, uitvoering (ook LEAN).

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.