Webinar vanmiddag: Kortere doorlooptijden en effectieve communicatie

Nieuws 25-10-2022 om 9:23 - Aannemers en bouwbedrijven - BIM-adviseurs - BIM-cloudplatforms - Ingenieursbureaus - Softwareleveranciers


Webinar vanmiddag: Kortere doorlooptijden en effectieve communicatie


Er worden steeds meer eisen gesteld aan bouwprojecten. Daarnaast dienen projecten steeds sneller opgeleverd te worden en is materiaal schaars. Goede communicatie tussen projectleden binnen een bouwproject en inzicht in modellen is daarom belangrijk. Sinds kort zijn er twee nieuwe functionaliteiten aan Trimble Connect toegevoegd, namelijk de BCF-topics (bèta-versie) en de mogelijkheid om modellen te vergelijken. Dit maakt dat projectpartners nog beter zaken kunnen afstemmen en direct zichtbaar is wat er moet worden gewijzigd aan een model. Beide functies worden behandeld in het webinar dat op dinsdag 25 oktober wordt gegeven.

Webinar nieuwe functionaliteiten in Trimble Connect

Benieuwd naar deze en meer functionaliteiten in de cloudsoftware Trimble Connect? Ontdek het in het webinar op dinsdag 25 oktober om 15:30 uur. Interessant voor jou als gebruiker van Trimble Connect, maar zeker ook als je eraan zit te denken om in de toekomst gebruik te gaan maken van het cloudplatform.

Lees meer over het webinar.


Construsoft

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Geen contactpersoon.

Adres:
Hengelder 16, 6902 PA Zevenaar, Nederland

Telefoon:
0316 20 00 00

Over Construsoft:
Construsoft levert software voor Building Information Modeling (BIM) aan bedrijven in de bouw, infrastructuur en energie-industrie in meer dan 30 landen in Europa en Zuid-Amerika. Als leverancier en ontwikkelaar van BIM-software zijn we uitgegroeid tot marktleider in de staalbouw en hard op weg om ook de marktleider in andere branches te worden. Inmiddels zijn meer dan duizenden projecten wereldwijd uitgevoerd met Trimble BIM-software, waar onder Tekla en Vico Office. De fases waarin software is toegepast, zijn: ontwerp, begroten, calculeren, planning, voorcalculatie, constructief, staal-, beton- en HSB-detaillering, fabricage, montageplanning, uitvoering (ook LEAN).

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.