Workshop Trimble Connect speciaal voor Tekla Structures-gebruikers

Nieuws 28-03-2023 om 11:10 - Aannemers en bouwbedrijven - BIM-adviseurs - BIM-cloudplatforms - Softwareleveranciers


Workshop Trimble Connect speciaal voor Tekla Structures-gebruikers


BIM-modellen maken, doe je samen met projectpartners. Hierbij is het belangrijk dat informatie altijd up-to-date is en er goede afspraken zijn gemaakt over de communicatie. Maar hoe kan je dat nou makkelijk doen? Met behulp van het cloudplatform Trimble Connect kunt u informatie uit BIM-projecten delen en samenwerken met projectpartners.

Om kennis te maken met het platform is speciaal voor Tekla Structures-gebruikers de workshop ‘Trimble Connect voor Tekla Structures’ opgezet. Volg de workshop en maak gebruik van onze actie.

Lees hier meer.


Construsoft

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Jos Obbink

Adres:
Hengelder 16, 6902 PA Zevenaar, Nederland

Telefoon:
0316 20 00 00

Over Construsoft:
Construsoft levert software voor Building Information Modeling (BIM) aan bedrijven in de bouw, infrastructuur en energie-industrie in meer dan 30 landen in Europa en Zuid-Amerika. Als leverancier en ontwikkelaar van BIM-software zijn we uitgegroeid tot marktleider in de staalbouw en hard op weg om ook de marktleider in andere branches te worden. Inmiddels zijn meer dan duizenden projecten wereldwijd uitgevoerd met Trimble BIM-software, waar onder Tekla en Vico Office. De fases waarin software is toegepast, zijn: ontwerp, begroten, calculeren, planning, voorcalculatie, constructief, staal-, beton- en HSB-detaillering, fabricage, montageplanning, uitvoering (ook LEAN).

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.