Xinaps en N+P Informationssysteme sluiten partnership

Nieuws 17-03-2023 om 13:01 - BIM-cloudplatforms


Xinaps en N+P Informationssysteme sluiten partnership


Xinaps en N+P Informationssysteme, leverancier van IT-oplossingen voor de bouw, bundelen hun krachten om oplossingen voor modelcontrole te leveren. Als onderdeel van deze samenwerking zal N+P zijn productportfolio uitbreiden met Verifi3D van Xinaps. N+P wordt daarmee officiële value-added reseller van Verifi3D in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

N+P Informationssysteme ziet Verifi3D als een waardevolle aanvulling voor projectteams die snel en effectief BIM-modellen willen controleren. Door samen te werken met Xinaps, kunnen klanten van N+P Informationssysteme Verifi3D makkelijk integreren met bestaande workflows, waardoor gebouwontwerp wordt geoptimaliseerd en gestroomlijnd.

“We zijn verheugd over onze samenwerking met N+P”, zegt CEO Frank Schuyer van Xinaps. “Hun expertise in de bouw en constructie-industrie, gecombineerd met onze krachtige cloud-based modelcontrole-oplossing, biedt klanten een oplossing die de standaard zet voor nauwkeurige, conforme en betrouwbare bouwontwerpen. We zijn blij dat we in N+P een competente partner hebben gevonden, die de gehele levenscyclus van gebouwen op het hoogste niveau digitaal in kaart kan brengen.”

“Wij streven ernaar onze klanten de beste innovatieve oplossingen te bieden voor hun bouw- en constructiebehoeften”, zegt Dr. Frank Neuberg, Director of BIM/AEC/CAFM business unit bij N+P. “We delen de visie om de toekomst van gebouwontwerp te veranderen door de toepassing van moderne technologieën. Door onze krachten te bundelen met Xinaps kunnen we een geavanceerde oplossing leveren waar onze klanten veel baat bij hebben. Verifi3D is een aanvulling op de workflow van onze klanten die de efficiëntie en productiviteit in samenwerking willen verhogen.”

Bron: Xinaps


Redactie

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Redactie Het Nationaal BIM Platform

Adres:
Jac. P. Thijsseweg 1G, 2408 ER Alphen aan den Rijn, Nederland

Telefoon:
088 776 34 44

E-mail:
Openen

Over Redactie:
Het Nationaal BIM Platform is de community voor iedereen met interesse in het nieuwe bouwen, Bouwwerk Informatie Modellen (BIM), 3D-bouwen en innovaties in de bouw. We informeren over trends en bedrijven in de bouwsector en verbinden BIM-specialisten en bedrijven met elkaar.

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.