Zoek razendsnel in de vernieuwde 3D Warehouse van SketchUp

Nieuws 08-08-2023 om 10:48 - Aannemers en bouwbedrijven - BIM-adviseurs - BIM-cloudplatforms - Softwareleveranciers


Zoek razendsnel in de vernieuwde 3D Warehouse van SketchUp


Met SketchUp maak je snel 3D-visualisaties van bouwprojecten én heb je ook gratis toegang tot de 3D Warehouse, een bibliotheek die miljoenen 3D-modellen bevat. Hierdoor hoef je niet alles zelf te ontwerpen, wat enorm veel tijd bespaart.

Deze zomer zijn er een aantal innovatieve en tijdbesparende functies toegevoegd aan de bibliotheek, zoals het zoeken naar afbeeldingen en materialen met Artificial Intelligence (AI) en een geheel nieuwe gebruikersinterface.

Lees er hier meer over.


Construsoft

Type:
Bedrijf

Contactpersoon:
Jos Obbink

Adres:
Hengelder 16, 6902 PA Zevenaar, Nederland

Telefoon:
0316 20 00 00

Over Construsoft:
Construsoft levert software voor Building Information Modeling (BIM) aan bedrijven in de bouw, infrastructuur en energie-industrie in meer dan 30 landen in Europa en Zuid-Amerika. Als leverancier en ontwikkelaar van BIM-software zijn we uitgegroeid tot marktleider in de staalbouw en hard op weg om ook de marktleider in andere branches te worden. Inmiddels zijn meer dan duizenden projecten wereldwijd uitgevoerd met Trimble BIM-software, waar onder Tekla en Vico Office. De fases waarin software is toegepast, zijn: ontwerp, begroten, calculeren, planning, voorcalculatie, constructief, staal-, beton- en HSB-detaillering, fabricage, montageplanning, uitvoering (ook LEAN).

Lees meer

Reacties

Om reacties te kunnen plaatsen en bekijken moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen.