Functie

Titel:

Projectleider / Constructeur

Opleiding:

MBO, HBO

Studierichting:

Studierichting

Type baan:

Fulltime

Uren:

Salarisniveau:

Ervaring:

4

Bedrijf

Bedrijf:

Pieters Bouwtechniek

Plaats:

Haarlem ()

Plaatsingsdatum:

11 januari 2018

Uiterste reactiedatum:

Contactpersoon:

Frank Meijer

Terug naar overzicht

Projectleider / Constructeur

Korte functieomschrijving:

Pieters werkt in het topsegment van (gebouw)constructies. We adviseren en ontwerpen passende constructies voor uitdagende nieuwbouw- en verbouwprojecten én voor transformaties. Met name in de utiliteitsbouw. Onze opdrachtgevers zijn onder andere universiteiten, onderzoeksinstellingen, scholen, woningbouwverenigingen, projectontwikkelaars en aannemers. We werken daarbij intensief samen met bekende architecten.

Uitgebreide functieomschrijving:

Waaruit bestaan je werkzaamheden?
Als projectleider / constructeur heb je veel verantwoordelijkheid. Naast het zelfstandig berekenen van complexe staal-, beton- en houtconstructies, ben je ook verantwoordelijkheid voor de projectcoördinatie. Je behandelt complexe technische vraagstukken van opdrachtgevers in samenwerking met collega’s en derden en bent de communicatiespil tussen deze projectdeelnemers. Dit houdt in dat je de planning nauwlettend in de gaten houdt, leiding geeft aan het projectteam, de kwaliteit waarborgt van jouw project, contact onderhoudt met de opdrachtgevers, de oplevering van het project begeleidt en de nazorg.

Na een geslaagd project evalueer je de werkmethoden, budgetten en de planning om dat te optimaliseren. Als projectleider heb je ervaring in het begeleiden van projecten op het gebied van constructie of je bent toe aan deze vervolgstap in je carrière. Daarnaast reken je zelf ook graag mee.

Wat kun je van Pieters verwachten

Pieters is een onafhankelijk bureau, waarin zelfontwikkeling hoog in het vaandel staat.

Pieters is een gezonde organisatie met goede toekomstperspectieven.

Je werkt in een ambitieus team, waarin startende en ervaren collega’s op een informele manier samenwerken.

Binnen Pieters werk je aan bijzondere en uitdagende projecten, die veel vragen van jouw en ons vakmanschap.

Wij bieden jou een Pieters contract met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een uitstekend pensioen en reiskostenvergoeding.

Wat wij vragen
Voor onze vestigingen in Amsterdam en Haarlem zoeken we kandidaten die in het bezit zijn van een afgeronde opleiding TU of HBO, bij voorkeur aangevuld met diploma BV of HTI, en met circa 5 jaar relevante ervaring bij een advies- of ingenieursbureau. Je bent in staat om multidisciplinair te denken, kunt goed samenwerken en helder communiceren. Je hebt affiniteit met het moderne werken; Pieters werkt waar mogelijk papierloos. Een positieve, initiatiefrijke,  proactieve werkhouding en een flexibele klantgerichte houding vinden wij vanzelfsprekend. Net als passie voor het vak.

Interesse?
Kom jij ons team in Amsterdam versterken? Stuur dan een mail naar Ginette de Leeuw via gdeleeuw@pieters.net.

Ben jij dé persoon die ons team in Haarlem kan versterken, mail dan naar Atie van Bruggen via avanbruggen@pieters.net.

Studierichting: