Functie

Titel:

BIM Modelleur

Opleiding:

MBO, HBO

Studierichting:

Studierichting

Type baan:

Fulltime

Uren:

40 uur per week

Salarisniveau:

€CAO Architecten

Ervaring:

5 - 10

Bedrijf

Bedrijf:

SdB Recruitment

Plaats:

Alphen aan den Rijn (Zuid-Holland)

Plaatsingsdatum:

14 februari 2018

Uiterste reactiedatum:

20 april 2018

Contactpersoon:

Ed den Boer

Solliciteer
Terug naar overzicht

Ervaren BIM Modelleur

Korte functieomschrijving:

Uitwerken van bouwkundige 3D modellen als BIM Modelleur in nauwe samenwerking met ketenpartners voor constructie en Installatie

Uitgebreide functieomschrijving:

Wie en wat

Voor onze opdrachtgever, een middelgroot architecten- en adviesbureau in het centrum van onze randstad, zijn we op zoek naar vaste uitbreiding van het team waarbij we de wens hebben om een ervaren HBO-er te vinden met enkele jaren ervaring. Er wordt met Revit aan woning- en utiliteitsbouwprojecten aan de modellen.

Naast het opbouwen van de bouwkundige modellen verzorgen we clashcontroles (Navisworks/Solibri) met andere aspect-modellen maar ook steeds vaker treden we op als BIM regisseur in deze uitdagende BIM projecten.

Innovatie

Door onze constante drang naar innovatie en vernieuwing lopen we voorop in de BIM ontwikkeling en worden we steeds meer gevraagd als adviserende partij in projecten. Degene die ons team wil komen versterken moet daarom ook de drang hebben om buiten de gebaande paden te willen kijken.

Perspectief

Ben jij degene die avontuurlijk is ingesteld, wil groeien in een enthousiast team dan komen we graag met je in contact.We zoeken vaste uitbreiding en zijn niet geïnteresseerd in een samenwerking met freelancers voor deze positie!

Reageren

Indien je bent geïnteresseerd ontvangen we graag een CV en een motivatie per email op e.denboer@sdbrecruitment.nl


Studierichting:

Bouwkunde