Functie

Titel:

Opleiding:

WO, HBO,

Studierichting:

Bouwkunce / civiel

Type baan:

Fulltime

Uren:

in overleg

Salarisniveau:

Ervaring:

Bedrijf

Bedrijf:

BriefBuilder BV

Plaats:

Rotterdam (Zuid-Holland)

Plaatsingsdatum:

7 februari 2020

Uiterste reactiedatum:

11 februari 2020

Contactpersoon:

G Hornes

Terug naar overzicht

Adviseur PvE / kwaliteitsbeheersing

Korte functieomschrijving:

De adviseur(M/V) begeleidt opdrachtgevers en aannemers door het vastleggen, analyseren, beheren en verifiëren van eisen. Bouwkundige- of civiele kennis is wel prettig. Enige affiniteit met het werken met een softwaretool is wel belangrijk, omdat wij met de toepassing BriefBuilder werken.

Uitgebreide functieomschrijving:

ICOP

ICOP is een adviesbureau dat zich heeft gespecialiseerd in de vroege fase van het bouwproces. Wij zijn betrokken bij het vastleggen en beheren van eisen en specificaties voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Deze specificaties monitoren we gedurende het verdere proces. Daarmee controleren we of resultaten uit ontwerp, uitvoering of beheer ook daadwerkelijk voldoen aan de gestelde eisen, conform de principes van Systems Engineering.

Functie

We zoeken een adviseur met een bouwkundige of civiele achtergrond. Als adviseur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren en aansturen van bouwprojecten. Het kan daarbij gaan om het vastleggen en analyseren van vraagspecificaties, het ontwikkelen van test- of verificatieplannen, het ontwikkelen van eisenbibliotheken en/of de advisering rondom de algehele inzet van BriefBuilder in een project. Soms zal je voor opdrachtgevers werken, soms voor bouwers en ingenieursbureaus. Het type project kan variëren van ziekenhuizen en schoolgebouwen tot kantoorprojecten en laboratoriumgebouwen. Ofwel een diversiteit aan projecten. De rode draad is echter altijd dezelfde: kwaliteitsbeheersing, door het systematisch opstellen, vastleggen en verifiëren van specificaties.

Aanbod

Je komt bij ons terecht in een informeel en enthousiast team dat gezamenlijk werkt aan een veelheid interessante projecten in binnen- en buitenland. We bieden concurrerende arbeidsvoorwaarden, zelfstandigheid en uitstekende groeimogelijkheden.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime

Studierichting:

Bouwkunce / civiel