Functie

Titel:

BIM Specialist

Opleiding:

Studierichting:

Type baan:

Fulltime

Uren:

Salarisniveau:

€2.400,- tot €5.000,-

Ervaring:

Bedrijf

Bedrijf:

KUBUS

Plaats:

Eindhoven ()

Plaatsingsdatum:

17 november 2020

Uiterste reactiedatum:

18 november 2020

Contactpersoon:

Laurens van Leuven

Terug naar overzicht

BIM Specialist bij KUBUS

Korte functieomschrijving:

Als BIM specialist bij KUBUS ga je deel uitmaken van ons Customer Success Team dat bestaat uit 15 BIM specialisten, welke allemaal een bouwkundige achtergrond hebben op hbo of universitair niveau en de nodige praktijkervaring. Iedere BIM specialist heeft een specialisatie in een of meer van onze softwarepakketten (ARCHICAD, Solibri en BIMcollab).

Uitgebreide functieomschrijving:

Wij geloven dat ontwerpen en bouwen sneller, effectiever en met hogere kwaliteit kan. Met dat doel voor ogen ontwikkelen we geavanceerde software voor BIM (Building Information Modelling). Met BIM kunnen bouwpartijen effectiever (samen)werken. Alle informatie van een gebouw is geïntegreerd in één 3D-(data)model dat wordt gebruikt van ontwerp tot onderhoud.

Met BIMcollab, het eerste cloud-based issue management platform voor BIM ter wereld, waaronder ZOOM Pro voor model-validatie zijn we wereldwijd marktleider. Daarnaast zij we exclusief distributeur in Nederland en België van toonaangevende BIM-software zoals ARCHICAD en Solibri Model Checker.

De rol van BIM specialist

Als BIM specialist bij KUBUS ga je deel uitmaken van ons Customer Success Team dat bestaat uit 15 BIM specialisten, welke allemaal een bouwkundige achtergrond hebben op hbo of universitair niveau en de nodige praktijkervaring. Iedere BIM specialist heeft een specialisatie in een of meer van onze softwarepakketten (ARCHICAD, Solibri en BIMcollab®).

Het Customer Success Team biedt ondersteuning aan onze klanten bij de implementatie en het gebruik van onze software. Je geeft cursussen en (live) ondersteuning aan (startende) gebruikers die je wegwijs maakt in de programma’s zodat zij succesvol kunnen zijn met onze oplossingen en het maximale uit onze software kunnen halen.

Vereisten

Je profiel

  • Afgeronde relevante bachelor- of masteropleiding, bijvoorbeeld in de richting Bouwkunde of Architectuur.
  • Ervaring met BIM binnen de ontwerpende of uitvoerende bouw.
  • Kennis van BIM en IFC software (Solibri, Revit etc.) en een sterke wil om je hier verder in te ontwikkelen is een vereiste.
  • Je vindt het leuk om je kennis te delen.
  • Affiniteit met automatisering van het bouwproces en bouwprocesinnovatie.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal. (Good understanding of Dutch language is required)

Ons aanbod

We bieden een uitdagende functie met veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden. We zitten in het centrum van Eindhoven op loopafstand van het Centraal Station. Daarnaast kun je rekenen op:

  • Een passend salaris, afhankelijk van kennis en ervaring. De salarisrange voor BIM specialisten loopt van €2.400,- tot €5.000,-.
  • De secundaire arbeidsvoorwaarden bij KUBUS zijn bovengemiddeld. De ruime pensioenregeling en winstdeling, maar ook de werknemersparticipatie zorgen voor een grote betrokkenheid van de medewerkers bij het resultaat van KUBUS.
  • Een plek in een gedreven team met ervaren professionals binnen een gerenommeerd bedrijf met een uitstekende reputatie.

Contact

Herken jij jezelf in bovenstaande? Solliciteer dan direct! Wil je meer weten? Kijk dan eens rustig rond op www.werkenbijkubus.nl. Voor vragen kun je ook altijd bellen naar +31 (0)40 213 1950. 

Studierichting: