Functie

Titel:

Opleiding:

MBO, HBO

Studierichting:

Studierichting

Type baan:

Fulltime

Uren:

40

Salarisniveau:

Ervaring:

Bedrijf

Bedrijf:

Stabiplan BV

Plaats:

Bodegraven ()

Plaatsingsdatum:

21 maart 2017

Uiterste reactiedatum:

Contactpersoon:

Tim Blok

Terug naar overzicht

Accountmanager

Korte functieomschrijving:

Voor ons salesteam zijn wij op zoek naar een accountmanager die op zoek is naar zijn eerste of tweede professionele uitdaging. Jouw grootste kracht: techniek en sales verbinden. Voel jij je geroepen om deze uitdaging met ons aan te gaan? Lees meer over deze uitdagende rol.

Uitgebreide functieomschrijving:

Samen met je collega’s ben je op de afdeling verkoop verantwoordelijk voor de business bij nieuwe en bestaande klanten. Denk daarbij aan de verkoop van onze software Stabicad, maar ook aan de verkoop van training en consultancy. Een goede backoffice zorgt ervoor dat je je werk optimaal kan uitvoeren.
De verkoop van onze software is gericht op installatiebedrijven. Zowel grote klanten als Unica, Strukton en TBI en MKB bedrijven maken gebruik van onze software. Door bewezen kwaliteit te leveren mogen wij ons in Nederland marktleider noemen.
In de functie van accountmanager geef je advies over de meerwaarde van Stabicad in de BIM Workflow. BIM (Building Information Modeling) maakt het voor onze klant eenvoudiger om bouwprojecten te realiseren en bedrijfsdoelen te behalen. Je hebt dus wat te bieden waar klanten productiesnelheid mee gaan maken. Dat is verkopen van added value.

Je krijgt de tijd om de BIM programma’s jezelf eigen te maken door middel van interne en externe trainingen.