Functie

Titel:

Opleiding:

MBO, HBO

Studierichting:

Studierichting

Type baan:

Fulltime

Uren:

Salarisniveau:

Ervaring:

Bedrijf

Bedrijf:

KUBUS

Plaats:

Eindhoven (Noord-Brabant)

Plaatsingsdatum:

17 augustus 2017

Uiterste reactiedatum:

31 december 2017

Contactpersoon:

Joyce van Breenen

Solliciteer
Terug naar overzicht

Junior BIM (applicatie) specialist

Korte functieomschrijving:

Als junior BIM (applicatie)specialist bij KUBUS werk je met het team van BIM specialisten aan het ondersteunen van onze gebruikers binnen de Nederlandse en Vlaamse markt en de ontwikkeling van onze software. Het is een veelzijdige en afwisselende functie die gevormd kan worden naar jouw competenties en ambities.

Uitgebreide functieomschrijving:

Functieomschrijving

De wensen en behoeften van onze klanten zijn van groot belang bij het ontwikkelen van content voor nieuwe versies van ARCHICAD, Solibri en BIMcollab®. Hierin ga jij een belangrijke rol spelen. Je biedt ondersteuning aan onze klanten bij de implementatie - en het gebruik van onze software.

 

Daarnaast vervul je een rol in de ontwikkeling van onze software. Je geeft cursussen aan (startende) gebruikers die je wegwijs maakt in de programma’s zodat zij zelfstandig aan de slag kunnen. Vanaf de helpdesk beantwoord je vragen van onze klanten, via telefoon en chat, en help je ze op weg om het maximale uit onze software te halen. 

 

 

De werkzaamheden verricht je vanuit ons geheel vernieuwde duurzame kantoor in Eindhoven.

 

Jouw profiel

  • Afgeronde HBO of WO opleiding in de richting Bouwkunde.
  • Minimaal 1 jaar werkervaring, bijvoorbeeld als architect, bouwkundig adviseur of projectleider bij een aannemersbedrijf.
  • Ervaring met BIM software is een vereiste (ARCHICAD en/of Solibri).
  • Affiniteit met automatisering van het bouwproces.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

 

Ons aanbod

KUBUS biedt een functie met veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden. De functie-inhoud is te vormen naar jouw wensen en ambities. Wij zitten in het centrum van Eindhoven op loopafstand van het Centraal Station. Daarnaast bieden wij; 

  • Een passend salaris, afhankelijk van kennis en ervaring. Startend vanaf €2.400,- tot €5.000,- voor zeer ervaren BIM specialist.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. De ruime pensioenregeling en winstdeling, maar ook de werknemersparticipatie zorgen voor een grote betrokkenheid van de medewerkers bij het resultaat van KUBUS. 
  • Een dynamische werkplek met meer dan 40 leuke professionele collega’s.

 

Inlichtingen & solliciteren

Herken jij jezelf in onze ambitie of een van de vacatures, stuur dan je CV mét motivatiebrief naar Joyce van Breenen: jvanbreenen@kubusinfo.nl. Voor vragen kun je bellen met haar op +31 (0)40 213 1950.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.