Functie

Titel:

Opleiding:

MBO, HBO

Studierichting:

Studierichting

Type baan:

Fulltime

Uren:

Salarisniveau:

Ervaring:

Bedrijf

Bedrijf:

KUBUS

Plaats:

Eindhoven (Noord-Brabant)

Plaatsingsdatum:

17 augustus 2017

Uiterste reactiedatum:

31 december 2017

Contactpersoon:

Joyce van Breenen

Solliciteer
Terug naar overzicht

Interface developers

Korte functieomschrijving:

We zoeken junior en medior software developers voor .NET, C++, C# en MacOS Xcode om binnen een succesvol team bezig te zijn met de ontwikkeling van 3D bouwkundige analyse- en teamwork software met name in het interface-team.

Uitgebreide functieomschrijving:

Functie omschrijving

Als interface developer vind je je plek binnen een multidisciplinair team van developers en bouwkundigen/architecten, die samenwerken aan onze software. Waaronder de webapplicatie voor BIM issue-management BIMcollab®, bijbehorende add-ons binnen BIM tools en de 3D modelviewer voor data-analyse.

Je werkt aan de interface van innoverende tools zowel op het MacOS als Windows-paltform in een zich snel ontwikkelende markt waarin 3D, augmented reality en machine learning steeds meer aandacht krijgen. Gebruiksvriendelijkheid en daarmee de user-interface is voor ons van groot belang en krijgt veel aandacht. Enerzijds werk je opgestelde functionele specificaties uit, anderzijds is er ruimte voor onderzoek en experiment. Het testen van geproduceerde code, codereviews en het schijven van technische documentatie horen uiteraard tot de standaard werkzaamheden.

 

Jouw Profiel

  • Een afgeronde bachelor of master opleiding, bijvoorbeeld richting Informatica. 
  • Kennis van ontwikkeltechnieken als agile en scrum.
  • Bewezen ervaring met C++, C# en/of .NET.
  • Bij voorkeur ervaring met OpenGL, 3D engines en grafische interfaces.
  • Kennis van Json, Javascript, SOAP, REST en SQL is een pré.

 

Wil je aan de slag als MacOS en IOS developer? Dan is ervaring met Xcode en ontwikkeling voor MacOS en IOS een must en kennis van HTML-5 een pré.

 

Ons aanbod

KUBUS biedt een uitdagende functie met veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden. We zitten in het centrum van Eindhoven op loopafstand van het Centraal Station. Daarnaast bieden we; 

  • Een passend salaris afhankelijk van kennis en ervaring. 
  • De secundaire arbeidsvoorwaarden bij KUBUS zijn bovengemiddeld. De ruime pensioenregeling en winstdeling, maar ook de werknemersparticipatie zorgen voor een grote betrokkenheid van de medewerkers bij het resultaat van KUBUS. Een laptop is voor deze functies vanzelfsprekend om gebruik te kunnen maken van de flexibele werkplekken.
  • Een plek in een gedreven team met ervaren professionals binnen een gerenommeerd bedrijf met een uitstekende reputatie. 


Inlichtingen & solliciteren

Herken jij jezelf in onze ambitie of een van de vacatures, stuur dan je CV mét motivatiebrief naar Joyce van Breenen: jvanbreenen@kubusinfo.nl. Voor vragen kun je bellen met haar op +31 (0)40 213 1950.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.