Functie

Titel:

Opleiding:

MBO, HBO

Studierichting:

Studierichting

Type baan:

Fulltime

Uren:

Salarisniveau:

Ervaring:

Bedrijf

Bedrijf:

KUBUS

Plaats:

Eindhoven (Noord-Brabant)

Plaatsingsdatum:

17 augustus 2017

Uiterste reactiedatum:

31 december 2017

Contactpersoon:

Joyce van Breenen

Solliciteer
Terug naar overzicht

Medior of lead software developer

Korte functieomschrijving:

We zoeken lead software developers voor .NET, C++, C# en MacOS Xcode om binnen een succesvol team bezig te zijn met de ontwikkeling van 3D bouwkundige analyse- en teamwork software.

Uitgebreide functieomschrijving:

Functie omschrijving

Afhankelijk van je niveau, vind je je plek als medior of lead developer binnen een multidisciplinair team van developers en bouwkundigen/architecten, die samenwerken aan onze software. Waaronder de webapplicatie voor BIM issue-management BIMcollab®, bijbehorende add-ons binnen BIM tools en de 3D modelviewer voor data-analyse.

Je werkt aan innoverende tools in een zich snel ontwikkelende markt waarin 3D, augmented reality en machine learning steeds meer aandacht krijgen. Enerzijds werk je opgestelde functionele specificaties uit, anderzijds is er ruimte voor onderzoek en experiment. Het testen van geproduceerde code, codereviews en het schijven van technische documentatie horen uiteraard tot de standaard werkzaamheden.

 

Jouw Profiel

  • Een afgeronde bachelor of master opleiding, bijvoorbeeld richting Informatica. 
  • Kennis van ontwikkeltechnieken als agile en scrum.
  • Bewezen ervaring met C++, C# en/of .NET.
  • Bij voorkeur ervaring met OpenGL, 3D engines en grafische interfaces.
  • Kennis van Json, Javascript, SOAP, REST en SQL is een pré.

 

Voor de rol van Lead Developer is het uiteraard belangrijk dat je beschikt over aantoonbare, coachende capaciteiten. Wil je aan de slag als MacOS en IOS developer? Dan is ervaring met Xcode en ontwikkeling voor MacOS en IOS een must en kennis van HTML-5 een pré.

 

Ons aanbod

KUBUS biedt een uitdagende functie met veel afwisseling en doorgroeimogelijkheden. We zitten in het centrum van Eindhoven op loopafstand van het Centraal Station. Daarnaast bieden we;

  • Een passend salaris afhankelijk van kennis en ervaring. De salarissen voor een junior developer starten op € 2.400,- bruto per maand en lopen op tot € 6.000,- voor een Lead Developer, op basis van een fulltime dienstverband.
  • De secundaire arbeidsvoorwaarden bij KUBUS zijn bovengemiddeld. De ruime pensioenregeling en winstdeling, maar ook de werknemersparticipatie zorgen voor een grote betrokkenheid van de medewerkers bij het resultaat van KUBUS. Een laptop is voor deze functies vanzelfsprekend om gebruik te kunnen maken van de flexibele werkplekken.
  • Een plek in een gedreven team met ervaren professionals binnen een gerenommeerd bedrijf met een uitstekende reputatie 

 

Inlichtingen & solliciteren

Herken jij jezelf in onze ambitie of een van de vacatures, stuur dan je CV mét motivatiebrief naar Joyce van Breenen: jvanbreenen@kubusinfo.nl. Voor vragen kun je bellen met haar op +31 (0)40 213 1950.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.